Friday, February 27, 2009

Objek misteriiiii..................

hr ni jumaat 27 feb 2009 aku dgn slmbenye msuk cls lmbat..
clz 8.30 msuk kul 8.54 eheh
dah clz hbis awal.. kul 9.30 dh hbis..
kire stgh jam jela aku msuk clz tp input stil dpt...

dah hbis awal tu aku , yan , ana bli nsi lemak bwh tngge..
1.50 je..mahal la tu..ema xmkn.. die diet..eheh ema jgn mare.
dh hbis mkn+sokseksoksek, kami pn bgerak mnuju ke next clz except aku, nk mrempit blik rmh..
tibe2 kami tnmpak objek besar bgerak2 dpn fac kami..
bebelang hitam putih..
nyamuk denggi apa kah itu?
atau pn kude belang nk race ngn bas rapid?
kami pn dgn excited nye berlari2 anak ke arah objek itu..
apakh menatang yg kami nnmpak tu???
jeng jeng jeng...
ni la die...



Mr monopoly teleh dtg ke fac kami..
eheh dgn slmbenye kami ambik gambar dpn fac btentangan dgn lebuhraya yg bz mizi tu..
say cheeseeeeee......



eh zati pn ade..
die ni bru smpai fac.. nmpak ktorg nk bgmbar mncecet die trun mtor lari kjor ktorg..





ade pertandingn monopoly rupenye...
dgr kate GG masuk..
so GG ape cite?

4 comments:

  1. hahahaha...amboi..cepat, pantas, dan tungkas ko letak entry ye...ahahahha


    mana gmbonye? tak kuar pun...

    ReplyDelete
  2. aku mmg pntas mantas...
    tgu jap ah.. bru nk upload..

    ReplyDelete
  3. hello....aper diet2 ni ha??? lalalala.. o yer. pants dan cekp btoi kamu ni. Boley la kejer jd pembantu cekkeya. ha3

    ReplyDelete
  4. haha..
    gg x pegi..
    malas.

    hikhik..

    ReplyDelete

please leave your comment.. thank you!